CORONAINFO

(Opdateret 13 juni 2021)

FÆLLES INFORMATION FOR 

LØGSTØR PARKHOTEL

LØGSTØR BADEHOTEL

NILLES KR0

​VI HAR ÅBENT


GENEREL INFORMATION OM CORONA PÅ VORES HOTELLER

Vi har åbent som normalt.

Det betyder at det er muligt at overnatte og få både morgenmad og spise i restauranterne.

Det er muligt at bestille selskaber, konferencer og gruppeophold.

Wellness og pool mv på Løgstør Parkhotel er åbent og det er muligt at få massage og andre behandlinger.

Der skal fremvises negativ test eller coronapas ved ankomst til hotellet eller restauranten, hvis man vil have behandlinger i wellness eller spise i restauranten. Hvis man ikke vil sidde i restauranten, men tage maden med på værelset, er test/pas ikke nødvendigt. 

- Der skal holdes min. 1 meters afstand til andre, når man bevæger sig rundt.

- Der er opstillet spritdispensere flere steder på hotellet. 

- Sprit er glimrende til coronahygiejne, men vand og sæbe er bedre. Derfor er det rigeligt og udmærket, hvis man har vasket hænder på værelset, inden man går til restaurant eller lignende.

- Vi serverer næsten udelukkende menuer for tiden i stedet for buffet. Dog undtaget morgenmaden, der er en coronasikker buffet, hvor næsten alt er pakket i individuelle pakker eller glas. Det er derfor også en god idé kun at bruge din egen bordkniv til at skære dit rundstykke i stedet for at bruge en brødkniv, som andre har rørt ved.

Coronatest

Ved siden af Løgstør Parkhotel ligger et corona-testcenter, der er åbent uden tidsbestilling alle ugens dage. I området omkring Sabro/Århus er der flere testmuligheder.

Forlængelse af gavekort, deals o.l. 

​Hvis din deal eller gavekort er påvirket af nedlukningsperioden, kan du måske få den forlænget, afhængigt af købstidspunkt. Send en mail med dit værdibevis og købsdato og anmod om forlængelse.