RESTAURANT

I restauranten på Løgstør Parkhotel kan du opleve atmosfære og lækker mad. Forkæl dine smagsløg og nyd udsigten over Limfjorden fra vores store panoramavinduer.

Hverdage:

På hverdage serverer vi en menu bestående af klassiske danske retter. Her kan man frit vælge imellem en, to eller tre skønne retter. På travle dage og i højsæsonen serverer vi dog vores store buffet. Det er altid muligt at forhøre sig om dagens menu hos os på telefon +(45) 98 67 40 00.

Weekend:

Om lørdagen forkæler vi dine smagsløg med vores overdådige aftenbuffet, som indeholder mere end 20 lækre retter. Buffeten byder på alt fra kolde forretter, frisk fisk og skaldyr, varme hovedretter, varieret salatbar og skønne desserter.

Beef & Seafood:

Den første lørdag i hver måned serverer vi vores luksuriøse Beef & Seafood-buffet med alt godt fra havet. Sæt tænderne i et væld af friske fisk og skaldyr. Smag på de forskellige kolde og varme fiskeretter samt kold- og varmrøget fangst fra eget røgeri. Til dem, der ikke spiser fisk, er der selvfølgelig også rig mulighed for at spise sig mæt. Vi serverer nemlig masser af kød, varieret salatbar og lækkert tilbehør.

RESTAURANT

Løgstør Parkhotel

Toftebjerg Alle 6

DK - 9670 Løgstør

Åbningstider

Morgenmad:

Aftensmad:

 

Reservér bord

Telefon (+45) 98 67 40 00

E-mail info@logstorparkhotel.dk