LØGSTØR PARKHOTEL

&

HOTEL du NORD

Du finder de bedste rammer til din fest på et af vores hoteller - uanset om det er bryllup, dåb, firmafest eller en rund fødselsdag

"KLASSIKEREN"

Til en go' pris

Forretter

  • Rejecocktail med salat, asparges og tomatdressing 

  • Paupiette af skærising og laks serveret med marineret salat og krydderurtedressing 

  • Høns i asparges serveret i sprød butterdejsskal

Hovedretter

  • Svinekam stegt som vildt serveret m. surt/sødt, waldorfsalat, torvegrønt, kartofler og flødesauce

  • Gammeldags flæskesteg med sprød svær, med rødkål, sukkerbrunede kartofler, surt, franske kartofler, pocherede æbler med ribs hvide kartofler og skysauce

  • Braiseret kalvesteg serveret med waldorfsalat, surt og sødt, franske bønner og gulerødder, hvide kartofler og skysauce

Desserter

  • Hjemmelavet islagkage med chokolade og ristede nødder serveret med frisk frugt

  • Rubinsteinkage. Romfromage serveret på makron og bær anrettet med vandbakkelser 

  • Lun pæretærte serveret med vanilleiscreme

Skal drikkevarerne inkluderes?

Vil I være sikre på, at regningen ikke løber løbsk? Så vælg hele pakken med drikkevarer og menu for kun 499 kr. i alt på udvalgte dage. (vinarrangement tilpasset menuen samt øl/vand under middagen).

FRA

499 inkl. drikkevarer

OVERNATNING

I forbindelse med din fest

VÆRELSER MED RABAT
 

I forbindelse med fest eller selskab på et af vores hoteller kan værelser tilkøbes til kun 599 kr. for et dobbeltværelse og 399 for enkeltværelse, begge med morgenmad.

Til værtsparret er værelset endda gratis  (ved et selskab over 40 gæster).

Vi har i alt 93 (75+18) værelser på vores 2 hoteller i Løgstør, så vi har plads til både små og store selskaber.

FRA

399

PRISGARANTI

Vi matcher alle

Vi yder prisgaranti på selskaber og konferencer:

 

Hvis I bliver tilbudt et sammenligneligt arrangement på et sammenligneligt sted, matcher vi prisen og giver endda en findeløn.

 

Nærmere information om garantien udleveres i receptionen.

SPØRG

PÅ MAIL

FORRETTER

  • Hvidløgsstegte scampirejer anrettet med sauteret spinat i mild chili beurre blanc    95

  • Letrøget carpaccio af bisonokse serveret med salat og iset fennikel i syrnet fløde    105

  • Sprængt, pocheret svinekæbe serveret i sauce nage med spæde urter    115

  • Sprængt svinemørbrad anrettet med basilikumpesto, ristede pinjekerner og syltede rodfrugter    75

  • Stegte kammuslinger i mild kartoffelsuppe    115

  • Italiensk skinke serveret med pocheret æg, spanske mandler og sauce vinaigrette    99

  • Skindstegt rødfisk serveret på urtejulienne samt muslinge fumé med vanille    99

  • Lyssejterrin med jomfruhummer bagt i nori tang med marineret salat og basilikumcreme    99

  • Hjemmerøget laks på marineret salat, løjerogn og citruscreme     99

  • Koldrøget perlehøne serveret på salat med syltede tomater og vagtelæg    105

  • Terrine med artiskok, serrano, aspargeskartofler og emmentaler, salat og sauce vinaigrette    105

FRA

75

DESSERTER

  • Klassisk creme brûlée anrettet med solbærsorbet og sprød mandeltuille 85

  • Yoghurtmousse anrettet med orangemarinerede jordbær 85

  • Letfrossen nougatkage med sorbet af havtorn 95

  • Brownie med vanilleiscreme og syrlig bærcoulis 65

  • Fragilités m/lys & mørk chokoladeparfait og marinerede bær 95

  • Hvid chokoladekage med vanilleiscreme tilsmagt med estragon og pocherede pærer 85

  • Tiramisu serveret med anillesyltede rabarber 85

  • Hvid chokolade-semi-fredo anrettet med passionsfrugt og friske hindbær 75

  • Hjemmelavet trøffelbrie m/ stegt rugbrød og blommekompot 95

  • Variation af franske gårdoste serveret med oliven, akacie, mangochutney og 2 slags brød 125

FRA

65

ITALIENSK

Italiensk buffet 

Parmaskinke med pesto og melon

Ristede scampirejer anrettet på purløgsrørt brandade

Rejer med ristet brød, aioli rørt med krydderurter

Porchetta romana

Pizza med frisk mozzarela, tomat, oliven og rucolasalat

Osteplanke med oliven og druer

Tomatsalat med basilikum, parmesan og ristede pinjekerner

Hjemmelavede cantucini med marsala

Antipasti

Bruchetta med tomatsalsa

Ceasar salat

Helstegt lammekølle med rosmarin og hvidløg

Planke med udvalgte pølsespecialiteter

Pastasalat med pomodori og basilikum

Kylling med hvidløg

2 slags brød fra stenovn og smør

Tiramisu

Indbagt is med frugter og marengs

FRA

199

MELLEMRETTER

  • Hvide asparges i italiensk skinke serveret i mild chili beurre blanc    75

  • Husets hjemmelavede sorbet (agurk, champagne, gulerod og meget andet)    25

  • Klassisk gazpacho med stegte frølår og brøndkarse    85

  • Hjemmerøget andebryst anrettet med olivencroutons, syltede svampe og kørvel    65

  • Grillet bruschetta med kompot af modne tomater tilsmagt med basilikum og parmesan    45

  • Stegt crouton med stuvede svampe tilsmagt med meriam og friske tyttebær    45

FRA

65

NATMAD

  • Dansk pølse/ostebord med pålæg serveret med salater og toppings + hjemmebagt brød 125

  • Charcuteri/ostebord med middelhavsspecialiteter serveret m. garniture og hjemmebagt brød 145

  • Indisk karrysuppe med urter og hønsekød serveret med ris og hjemmebagt brød 75

  • Dansk suppe med årstidens rodfrugter, kød og melboller hertil hjemmebagt brød 75

  • Røde hotdogs - byg-selv - med alt i tilbehør 95

  • Biksemad med spejlæg, rødbeder æg og bearnaise 85

  • Kold hønsesalat med stegt bacon, salat og karrydressing 85

  • Skipperlabskovs med groft brød, rødbeder, purløg og smør  95

  • Bondeomelet med bacon og kartofler, sennep og rødbeder 75

FRA

75

BRUNCH

3 slags pålæg, udvalg af marmelader, rundstykker, groft brød, franskbrød, blødkogte æg, amerikanske pandekager med ahornsirup, røræg med pølser og bacon, lun leverpostej med svampe, assorteret wienerbrød, skåret frugt, div. yoghurt og surmælksprodukter, müsli og cornflakes, 3 slags ost, kaffe, te og juice

FRA

155

HOVEDRETTER

  • Hel confiteret vagtel serveret i sauce nage med spæde urter 185

  • Rosastegt lammecarré med nye danske asparges, syltede hyben og morkelglace 205

  • Tournedos Rossini med stegt foie gras, brændte løg, shi-take svampe og trøffelsauce 265

  • Helstegt kalveculotte serveret med langtidsbagte tomater, stegte asparges og mild kalvesky 195

  • Bagt helleflynder anrettet med chiffonade af spidskål, stegte gulerødder og skaldyrsfumé 215

  • Rosastegt andebryst på salpicón af svampe og perleløg, mild kalveglace tilsmagt med estragon 195

  • Duet af stegt svinemørbrad og braiserede kæber med grillet artiskok, selleripuré, bordelaise  215

  • Kalvegrenadin serveret med krustade med skorzone, smørdampede porrer og demi glace  245

  • Stegt havtaske med franske ærter m. spidskål og safrancreme 235

  • Langtidsbraiseret lammeskank med bagte rodfrugter 195

  • Rosastegt herefordfilet med bagt pastinak, smørdampede forårsløg og honning/timian fumé 215

FRA

185

BUFFETER

Buffet I 

Dampet laksefilet med rejer

Tunmousse

Vandbakkelser med røget laksecreme

Kyllingebryst

Amerikansk kalveculotte

Kartofler - 2 slags

Mixed salat

Flutes og smør

2 slags ost

Frugttærte

Buffet II 

Rejer med krydderurtecreme

Varmrøget laks med græsk tzatziki

Kold kyllingesalat med tomat og bacon

Rosastegt kalveculotte

Krydderstegt svinekam

Små stegte kartofler samt flødekartofler

Mixet salat med dressing og antipasti

Kold kartoffelsalat

Pastasalat m. tomatpesto, krydderurter

2 slags brød og smør

Indbagt is med frisk frugt og marengs

Amerikansk brownie med vanillecreme og friske jordbær

Buffet III 

Rulle af torsk og røget laks

Terrin af kulmule, scampi og nori tang

serveret med marinerede salater, mild citroncreme og lakserogn

Helstegt lammekølle med persille og hvidløg

Letsprængt svinekrone med smag fra Provence

Rosastegt ungkvægsfilet

Flødebagte kartofler

Smørstegte pommes rissolées med krydderurter

Butterdejstærte med løg, gedeost og rosmarin

Stor varieret salatbuffet

2 slags hjemmebagt brød

Brownies med frisk frugt

Pæretærte med marcipan, hertil vanillecreme

Indbagt is med bærpuré ogitaliensk marengs

FRA

199

DRIKKEVARER

Øl, vin og vand

Husets hvid/rødvin - fra pr. fl. 249

Andre vine: Spørg venligst tjeneren ved bestilling.

Øl og vand fra 30/25

 

Drikkevarer ad libitum

Hvidvin, rødvin (husets), øl og sodavand ad libitum under middagen

(max 3 timer), pr. couvert 259

 

Hvidvin, rødvin (husets), øl og sodavand ad libitum hele aftenen

(max. 7 timer) pr. couvert 349

 

Hvidvin, rødvin (husets), øl og sodavand samt dessertvin og spiritus ad libitum (max. 7 timer), pr. couvert 419

Velkomstdrinks

Husets velkomstdrink 35

Safari og juice 38

Kirr (hvidvin og Creme De Cassis) 48

Champagne Cocktail 52

Champagne Pick Me Up 56

 

Hjemmebag, kaffe og andre lækkerier

Kaffe & te 25

Småkager 20

Kransekage 29

Kringle - hotellet hjemmebagte kringle 30

Lagkage 35

Bryllupskage 89

Frugtfad 39

Dessertchokolader  20

 

Forlængelse udover 7 timer, pr påbegyndt time kr. 900 + forbrug af drikkevarer. Efter kl. 02.00 tillægges altid 900 kr pr time, uanset arrangementets varighed

FRA

SE PRISER