top of page

The Mole
- spion i Nordkorea

Foredrag: Muldvarpen

Oplev “Muldvarpen” fortælle sin surrealistiske og fantastiske historie som undercover i Nordkorea

Lørdag d. 13. april kl. 16

THE MOLE – kom med en helt almindelig mand på en usædvanlig rejse

Hvorfor brugte en helt almindelig dansk familiefar fra Vestegnen ved København 11 år af sit liv på at infiltrere Nordkorea? Hvad var motivationen? Og hvordan skjulte Ulrich de konstante løgne for sin hustru, mens han som muldvarp rejste verden rundt med skjult kamera og mikrofon?

 

En præstation som CIA ikke er lykkedes med i over 20 år

Kom med Ulrich Larsen på en surrealistisk rejse til Nordkorea, Kina, Jordan, Uganda, USA og Europa. Hør ham live fortælle den fascinerende beretning om, hvordan han bluffede sig ind i hjertet af det Nordkoreanske regime – noget som CIA i 20 år har forsøgt uden held. 

En fortælling, der kommer med nye detaljer omkring:

  • Detaljer i afsløringen af våbenhandel og produktion af metamfetamin i Nordkorea 

  • Sekunderne før afsløringen i en kælderbunker i Spanien

  • Hvordan det kan lykkedes en familiefar at være undercover blandt ekstreme kommunister og gennem 10 år foregive, at man er én af dem?

  • Ulrichs deltagelse på CIA-kursus i USA

  • og mange flere vilde historier

 

Hvem er Muldvarpen?

Ulrich Larsen er født i Slagelse, opvokset på Vestlolland, uddannet kok – og levede som mange andre et helt almindeligt liv. I 2010 blev han  pga. kronisk sygdom dog tvunget til at gå på pension fra sit virke som kok. Under sine lange hospitalsindlæggelser opgav han ikke livet, men blev optaget af det mystiske Nordkorea.

I dag kan Ulrich se tilbage på en vanvittig rejse. Igennem ti år mødte og lærte Ulrich om en spions metier fra de mest erfarne operative MI5 og CIA-agenter – og endte som få andre at komme helt tæt på det Nordkoreanske styre. Ulrich havde aldrig forventet eller håbet på, at han skulle blive et kendt ansigt verden over, men Muldvarpen er nu den hurtigst og bedst sælgende danske dokumentar nogensinde.

Få svar på de spørgsmål, som den prisvindende danske dokumentar “Muldvarpen – Undercover i Nordkorea” efterlod 

Efter at have set Mads Brüggers prisvindende dokumentar er vi mange, der sidder med en bunke ubesvarede spørgsmål. Dem vil få i selskab med Ulrich.

Muldvarpen har bla vundet en Robert i kategorien Bedste Dokumentar 2021 & TVPrisen i 2022 ligeledes for bedste dokumentar. Samt flere internationale priser.

Det bliver en fantastisk - og ret utrolig - oplevelse. Du kan forberede dig ved at se mere på linkene herunder: 

Pris:

Foredrag: 185 kr.

Foredrag + 3 retters menu: 490 kr.

bottom of page