top of page

Handelsbetingelser hos Løgstør Parkhotel

Generelle oplysninger

Løgstør Parkhotel
Toftebjerg 6
9670 Løgstør
CVR nr.: 38542834
Telefon: 98674000
Email: info@logstorparkhotel.dk

Se også siden Praktisk info med detaljerede informationer

 

Priser

Hos Løgstør Parkhotel tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Løgstør Parkhotel modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, Bankoverførsel. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Ved bestilling af mad ud af huset aftales levering.

Reklamationsret

Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen og inden afrejse. Løgstør Parkhotel vil imødekomme reklamationer i et rimeligt omfang.

Ved reklamationer:
Løgstør Parkhotel
Toftebjerg 6
9670 Løgstør
info@logstorparkhotel.dk

 

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

 

Fortrydelsesret

Din fortrydelsesret er beskrevet i bekræftelsen.
 

Alkohol

Iflg. Dansk lovgivning skal personen være minium 18 år for at købe alkohol over 16,50%. For køb af alkohol under 16,50% skal personen være fyldt 16 år.

bottom of page