MØDE & KONFERENCE VED LIMFJORDEN

Løgstør Parkhotel er et hyggeligt konferencehotel med idylliske rammer og smukt beliggende ved Limfjorden. Hotellet har alt i mødefaciliteter og kan huse arrangementer med op til 200 deltagere. Så uanset om du skal holde møde, stor konference eller mindre kurser, har vi faciliteterne til dig. Vil du gerne holde et anderledes møde, arrangerer vi også gerne det.

På Løgstør Parkhotel er det dig, der sætter dagsordenen. Når I booker et møde hos os, bliver i tilknyttet en af vores dygtige konferencemanagere, der hjælper jer igennem hele planlægningsprocessen. Vi sætter en ære i at indfri jeres ønsker til mødeform og forplejning med videre, så jeres møde bliver en succes. Fokusér på mødet, så klarer vi resten.

Kontakt os på telefon (+45) 98 67 40 00 eller e-mail info@logstorparkhotel.dk for at høre mere om møde- og konferencemulighederne hos os.

vores møde- & konferencefaciliteter

  • 16 veludstyrede mødelokaler 

  • 75 værelser & suiter

  • Et køkken i topklasse

  • Gratis parkering

  • Kompetent service & mødeplanlægning 

  • Smuk beliggenhed ved Limfjorden 

  • Spa- & wellnessafdeling med pool

  • Bar med live musik (udvalgte dage)

Løgstør Parkhotel tilbyder de perfekte rammer til møde, konference, teambuilding eller kursus. Vi har store mødelokaler i flotte og indbydende omgivelser tæt på Limfjorden. Vores mødefaciliteter inkluderer blandt andet:

udstyr

På Løgstør Parkhotel har vi udstyret i orden, når I skal holde møde hos os. Vores lyse og rummelige møde- og konferencelokaler er alle udstyret med projektor, whiteboards, flipovers, av-udstyr og naturligvis fri wifi på hele hotellet.

Vi har møde- og konferencelokaler til en hver mødeform. Vi har både de helt store konferencelokaler med plads til 200 personer - og de helt små og intime mødelokaler, hvor I sagtens kan sidde og arbejde i små grupper uden at blive forstyrret. Hvis I skulle have brug for flere lokaler, klarer vi også det.

Har i brug for lidt frisk luft, er hotellets grønne terrasseområder til fri afbenyttelse.

Foruden vores konference- og mødefaciliteter, så har vi også to gode restauranter, et afslappende wellnessområde samt vores stemningsfyldte engelske pub, Foxy Pub.

mødepakker

Hos Løgstør Parkhotel har vi sammensat en række forslag til mødepakker, der sikrer rammerne for et vellykket møde. Alle vores mødepakker inkluderer blandt andet tilknytning til vores kompetente konferencemanager, veludstyret mødelokaler, gratis parkering, fri wifi og fri adgang til vores store wellnessområde med blandt andet pool, sauna og dampbad. Forplejning er en selvfølge. Vi sørger derfor for lækker mad og drikkevarer under hele mødet.

Læs mere om vores mødepakker her

alternative møder

På Løgstør Parkhotel har I mulighed for at holde et anderledes møde med en række forskellige mødeaktiviteter. Vi sammensætter gerne pakker tilført lidt ekstra sjov, som kan give lidt mere energi til en lang mødedag.

Vi har både en stor indbydende wellnessafdeling, hvor I kan koble af, efter dagens møde - og kun et stenkast fra hotellets indgang, ligger Løgstør Golfbane, med Danmarks smukkeste udsigt udover Limfjorden. Eller måske mødet bare skal afsluttes med en god lang gåtur i den smukke natur omkring hotellet. Mulighederne er mange.

Kontakt os på telefon (+45) 98 67 40 00 eller e-mail info@logstorparkhotel.dk for at høre mere om de alternative mødemuligheder

forplejning

Når I holder jeres møde på Løgstør Parkhotel, er der flere muligheder for spisning undervejs.

Start f.eks. dagen med et morgenmøde - her kan I først nyde vores store morgenbuffet, hvor I finder både friske rundstykker fra bageren, franskbrød, forskelligt pålæg, varm leverpostej, blødkogte æg, et udvalg af marmelader og ikke mindst lune vafler. Når I har spist morgenbuffet, kan I holde jeres møde i private omgivelser. Vi serverer vand, the, kaffe og frisk frugt hertil.

Eller måske et formiddagsmøde, med en lækker frokostplatte? Aftenmøde med dejlig menu og efterfølgende aftenkaffe i vores hyggelige engelske pub.

Mulighederne er mange.

Kontakt os på telefon (+45) 98 67 40 00 eller e-mail info@logstorparkhotel.dk for at høre mere om forplejningsmulighederne