HVEM ER VI?

Løgstør Parkhotel er et unikt wellness- og konferencehotel beliggende i naturskønne omgivelser tæt ved Limfjorden. Vores primære formål er at skabe den gode hoteloplevelse til en overkommelig pris. Vi bestræber os derfor på at tilbyde fleksible ophold, konferencer, selskaber og arrangementer, der giver nærvær, velvære og inspiration.

Vi arbejder ud fra vores motto ”Forvent at blive forvænt”. Vi har derfor fokus på at skabe hyggelige hotelfaciliteter og imødekommende service, der giver anledning til afslapning, velvære og nærvær – uanset om det drejer sig om et ophold, en festlig begivenhed eller et aktuelt arrangement.  

Vi fokuserer på at skabe fleksible møde- og konferencefaciliteter, der giver anledning og plads til inspiration og dialog. Vores konferencetilbud er derfor bygget op omkring skræddersyede løsninger, der er tilpasset hver enkelte virksomheds behov og ønsker.

Hos Løgstør Parkhotel sætter vi pris på naturen omkring os, og vi bruger derfor gerne den smukke natur omkring hotellet til at skabe uforglemmelige oplevelser for vores gæster.

VORES MISSION

Hos Løgstør Parkhotel bestræber vi os på at skabe den gode hoteloplevelse for alle til en pris, der er til at betale. Vi arbejder derfor ud fra missionen:

”Vi skaber den gode hoteloplevelse ved at tilbyde gæsterne ophold, selskaber, konferencer og arrangementer, der skaber inspiration, velvære, og nærvær”

 

Vi ønsker at tilbyde gæsterne den gode hoteloplevelse til en god pris. Vi arbejder derfor særligt med værdierne: NÆRVÆR, FLEKSIBILITET og IMØDEKOMMENHED.

NÆRVÆR er en hjørnesten for Løgstør Parkhotel. For os betyder det nemlig opmærksomhed til vores gæster, deres ønsker og deres behov. Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Derfor betyder nærvær også opmærksomhed til vores medarbejdere, deres trivsel og deres udvikling. Vi gør selvfølgelig også en dyd ud af at være nærværende og opmærksomme på lokalområdet og naturen omkring os.

FLEKSIBILITET er omdrejningspunktet for den service, vi udbyder. Hos os, er det nemlig gæsterne, der sætter dagsordenen. Det betyder, at vi er fleksible med vores service og tilpasser den efter gæsternes behov og ønsker.

IMØDEKOMMENHED betyder, at vi er et hotel, hvor der er plads til alle – uanset køn, etnicitet, budget og interaktion med hotellet. Vi sætter derfor en ære i at være imødekommende overfor alle gæster, og vi skræddersyer vores service til netop deres behov og budget.