FEST & SELSKAB 

Fest & selskab ved Limfjorden

På Løgstør Parkhotel sætter vi en ære i at gøre dit festarrangement til noget helt særligt. Skal du holde konfirmation, bryllup, firmafest eller noget helt fjerde, gør vi det til vores vigtigste opgave at indfri dine ønsker og forventninger.

Løgstør Parkhotel er de ideelle rammer til dit festarrangement. Vi indretter vores store indbydende lokaler efter dine ønsker, og står selvfølgelig for alt det praktiske til festen. Trænger I til frisk luft, kan I nyde hotellets hyggelige udendørsarealer og naturskønne omgivelser tæt ved Limfjorden. Vores dygtige køkkenpersonale forkæler dig og dine gæsters smagsløg med lækkerier tilberedt med sæsonens friske råvarer.

Kontakt os til en snak om din/jeres fest på telefon (+45) 98 67 40 00 eller e-mail info@logstorparkhotel.dk

FesTMENU

På Løgstør Parkhotel kræser vi om maden og bestræber os på at lave lækker veltilberedt mad til dig og dine gæster. Forkæl dine gæsters smagsløg med lækkerier fra vores store festmenu. Lad dig inspirere af vores store menukort, og sammensæt lige den menu, der passer til din særlige dag.  

Du kan se vores store menukort her (menukort laves som PDF)

Kontakt os til en snak om din/jeres fest på telefon (+45) 98 67 40 00 eller e-mail info@logstorparkhotel.dk

OVERNATNING

Når I holder fest eller selskab på Løgstør Parkhotel, har I og jeres gæster mulighed for at overnatte efter festen. På den måde, skal I ikke bekymre jer om, hvordan I kommer hjem, når festen er slut. Et værelse hos os inkluderer desuden altid vores store morgenbuffet dagen derpå.

En overnatning efter festen kan tilkøbes fra kun kr. 399,- pr. person for et enkeltværelse og kr. 599,- for et dobbeltværelse.

Værtsparret har mulighed for at overnatte helt gratis ved et selskab over 40 gæster.

Hør mere om jeres overnatningsmuligheder på telefon (+45) 98 67 40 00 eller e-mail info@logstorparkhotel.dk

PLANLÆGNING

Hos Løgstør Parkhotel hjælper vi jer med at skabe en uforglemmelig dag. Vi har mange års erfaring med at afholde selskaber af alle størrelser, og vi står derfor klar med inspiration og løsninger til opdækning og dekoration samt menu og meget mere. Vi er din sparringspartner og er med hele vejen fra den indledende planlægning af festen, til festen er slut.

Overlad alt det praktiske for festen til os, så I kun skal koncentrere jer om jeres gæster og om at nyde dagen.

Kontakt os til en snak om din/jeres fest på telefon (+45) 98 67 40 00 eller e-mail info@logstorparkhotel.dk

KØR EN TUR I VORES AUDI R8

Gør din særlige dag lidt ekstra god med en oplevelsesrig køretur fra kirken (eller anden adresse) til Løgstør Parkhotel. Når du holder fest på Løgstør Parkhotel, har du nemlig mulighed for at blive kørt med stil i vores lækre Audi R8.

Vi sørger selvfølgelig for, at bilen ankommer til kirken på det aftalte tidspunkt og giver jer en grundig instruktion i håndteringen af bilen, så I selv kan køre til festen i stil.

Kontakt os for at høre mere på telefon (+45) 98 67 40 00 eller e-mail info@logstorparkhotel.dk