Restaurant og fest på Løgstør Parkhotel

om restauranten

I restauranten på Løgstør Parkhotel får du atmosfære, nærvær og store smagsoplevelser. Vi er kendte for vores gode og alsidige køkken, hvor vi altid serverer mad tilberedt med friske råvarer. Vi tilbereder maden fra bunden med udgangspunkt i sæsonens råvarer.

Oplev den hyggelige atmosfære i restauranten og nyd den smukke udsigt over Limfjorden. Restauranten er indrettet i store, lyse lokaler med store panoramavinduer ud mod Limfjorden.

Vi anbefaler at bestille bord på forhånd.

Læs mere om restauranten her

Foxy Pub

Foxy Pub er en hyggelig engelsk inspireret pub på Løgstør Parkhotel. Det er stedet, hvor du kan slappe af og nyde øl og drinks med vennerne i et uformelt miljø. Pubben er mødestedet for alle. Der er altid god stemning, og om lørdagen er der altid livemusik med forskellige bands og solister på plakaten.

 

Nyd den afslappede stemning hos Foxy pub, når pubben holder åben hver fredag og lørdag fra kl. 15-18 og igen fra kl. 20.

Fest på Løgstør Parkhotel

Løgstør Parkhotel er de ideelle rammer for din næste fest eller selskab. Uanset om du skal holde et uforglemmeligt bryllup, en stor fødselsdag, en firmafest eller et helt andet festligt arrangement, gør vi os umage for at sikre, at både dig og dine gæster får en god oplevelse.

Forkæl dine gæsters smagsløg med lækkerier fra vores store festmenu. Du sammensætter selv menuen, så den passer til din særlige dag. Vi har både store og små festlokaler, der kan indrettes efter dine ønsker og behov. Vores mange hyggelige udendørsarealer er til fri afbenyttelse, når I holder fest hos os. Her kan I nyde hotellets naturskønne omgivelser med udsigt over Limfjorden.

Vælger du at holde fest hos os på Løgstør Parkhotel, kan du helt gratis blive kørt i vores Audi R8.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 98 67 40 00 eller e-mail info@logstorparkhotel.dk for at høre nærmere om mulighederne for fest hos os.

Læs mere om fest og selskab her

julefrokost

Hold julefrokost på Løgstør Parkhotel og mærk den hyggelige julestemning. Julefrokost hos os er både sjov og festlig. Vi sørger selvfølgelig for, at I bliver forkælet med den lækreste julemad og med livemusik, der med garanti sætter gang i dansegulvet.

Læs mere om vores julefrokost her