top of page

Vi har overtaget Hotel Nilles Kro

Løgstør Parkhotel har overtaget Nilles Kro i Sabro ved Århus i februar 2018. Nilles Kro er berømt gennem mange år for et fantastisk køkken og en helt unik kombination af gammel krostemning og moderne værelser og faciliteter.

Vi fortsætter med alle de gode ting, som Nilles Kro har budt på, selvfølgelig kombineret med nogle nyheder, gode tilbud og hvad vi nu ellers finder på, når vi har fundet os til rette på stedet. (Der er faktisk ret mange ting, der skal på plads i forbindelse med sådan en overtagelse :-))

Vi har allerede etableret en fælles reception, så når du ringer eller skriver til hotellet, starter din henvendelse i den fælles reception på Løgstør Parkhotel.

Se nogle af de gode tilbud her: nilleskro.dk

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page