top of page
Bryllup på Løgstør ParkhotelIMG_5767.JPG

Det perfekte bryllup

Når I holder brylluppet hos os, kan vi også arrangere kørseI fra vielsen til hotellet i specialbil

Det perfekte bryllup

Image by Olivia Bauso

En lynguide til planlægning og gennemførelse af dit drømmebryllup på Løgstør Parkhotel

Planlægning af et bryllup kan være en spændende, men også udfordrende proces. På Løgstør Parkhotel er vi dedikerede til at gøre denne særlige dag så smidig og mindeværdig som muligt. Denne hurtige guide vil hjælpe dig med at navigere gennem planlægningen og gennemførelsen af dit drømmebryllup på vores smukke beliggenhed ved Limfjorden.

En væsentlig ting ved planlægningen er naturligvis prisen. Den er imidlertid meget varierende afhængigt af, hvad I ønsker jer.

Priserne starter omkring 7-800 kr. pr. kuvert med både mad og drikkevarer.

Booking og planlægning

Kontakt i god tid vores bryllupsspecialister for at reservere din dato og starte planlægningsprocessen.

Overvej årstiden, dag i ugen og eventuelle særlige begivenheder, der kan påvirke tilgængeligheden og priserne. De fleste bryllupper finder sted om sommeren og i foråret, husk at tage hensyn til ferier mv, så I holder festen på et tidspunkt, hvor jeres gæster har mulighed for at deltage.

​Valg af sted og lokaler

Besøg potentielle bryllupssteder, herunder selvfølgelig Løgstør Parkhotel, for at se, om det opfylder dine behov og ønsker.
 

Tag hensyn til antallet af gæster, faciliteterne, parkeringsmuligheder og den generelle stemning på stedet. Mulighed for parkering er også et vigtigt punkt i den sammenhæng.
 

Udformning af gæstelisten og invitationer

Lav en gæsteliste baseret på dine prioriteringer og budget. Overvej antallet af gæster, du har råd til at invitere, og dem, du virkelig ønsker at have til stede.
 

Design og send invitationer i god tid for at sikre, at dine gæster kan planlægge deres deltagelse i god tid.
 

Planlægning af ceremoni, reception og fest

Beslut om du ønsker en religiøs eller borgerlig ceremoni, og book derefter en præst, eller hvad I nu vælger til jeres bryllup.

 

Skal brylluppet foregå i en kirke eller på et rådhus? Eller noget utraditionelt: I fri natur på hotellet? Vi kan hjælpe med at finde den bedste løsning. Vi har arrangeret vielser på havnen, på en bakketop på hotellet - og endda i vores hyggelige bar, The Foxy Pub.

Planlæg receptionen ved at vælge menu, dekorationer, underholdning og andre detaljer, der vil gøre din bryllupsfest uforglemmelig.

Håndtering af logistik og leverandører

Koordiner med leverandører såsom blomsterhandlere, fotografer, DJ'er og bryllupskoordinatorer, toastmaster for at sikre, at alt går glat på dagen.

 

Opret en detaljeret tidsplan for dagen og sørg for, at alle er informeret om deres ansvar og rolle.

Husk at det er din dag, og det vigtigste er at fejre kærligheden mellem dig og din partner.

Vær fleksibel og forberedt på uforudsete ændringer, og husk at nyde hvert øjeblik af denne særlige tid.

Planlægning og gennemførelse af et bryllup er en spændende rejse, der kræver tid, tålmodighed og kreativitet. På Løgstør Parkhotel er vi her for at hjælpe med at gøre denne proces så glat og mindeværdig som muligt.


Skræddersyede arrangementer og kulinariske oplevelser
Sammen med vores erfarne personale skræddersyer vi hvert aspekt af din bryllupsfest, herunder menuvalg, dekorationer og tidsplan.

Vores elegante lokaler og smukke omgivelser giver den perfekte ramme til ceremonien, receptionen og festen.​

Overnatning for jer og jeres gæster

Gør dit bryllup til en weekendbegivenhed ved at tilbyde overnatningsmuligheder til dig og dine gæster på vores komfortable hotelværelser.

Nyd bekvemmeligheden ved at have alt under ét tag, fra bryllupsfesten til en afslappende overnatning.

Dagen derpå er også rigtig hyggelig, når alle har overnattet på hotellet. Det giver meget bedre tid og mulighed for at gennemgå minderne fra dagen før, og man kan få sagt ordentligt farvel.

Det er forskelligt om brudeparret vælger at betale for værelser til gæsterne, eller gæsterne selv betaler. Hovedparten lader gæsterne betale, og hos os får man en specialpris i forbindelse med et bryllup.

Brudeparret får en gratis brudesuite til bryllupsnatten.

På Løgstør Parkhotel er vores mål at skabe uforglemmelige bryllupsoplevelser, der vil blive husket for livet. Med vores ekspertise og engagement i detaljerne kan du trygt overlade planlægningen af dit drømmebryllup til os. Kontakt os i dag for at begynde planlægningen af din store dag!

Kontakt os i dag for at begynde planlægningen af dit drømmebryllup!

Gennemgå de forskellige pakker og muligheder sammen med vores festplanlæggere for at finde den, der passer bedst til dine behov og budget.

bottom of page