top of page

LIVE MUSIK

FRI ENTRE

Der er live musik hver lørdag og mange hverdage i The Foxy Pub.

Vi har ikke den traditionelle småtrætte musikant med et aldrende keyboard og suppe/steg-musik... Derimod har vi forskellige bands og solister, der spiller et udvalg af folk, rock, blues og pop.  Dansevenlig musik og sange I kan synge med på blandet med mere rolig og afdæmpet musik.


Nyd en drink eller en øl med vennerne - eller tag en dans med fruen, manden eller kæresten. Stemningen er i top!
 

Foxy Pub er mødestedet for godtfolk fra land og by og for hotellets gæster.
Det er stedet, hvor du kan komme uanset om du er 20 eller 80 år - hyggeligt og festligt, og samtidig sikkert og roligt. The Foxy Pub er en hotelbar - og vi kender derfor ikke begrebet værtshusuorden.

Kom og oplev Foxy Pub

Vores døre er altid åbne for både hotellets gæster og lokale fra nærområdet. Om du er her for at nyde en stille pint, eller for at deltage i en af vores mange events, er Foxy Pub stedet, hvor gode minder skabes. Besøg os og oplev på første hånd, hvorfor Foxy Pub er mere end en pub – det er en tradition, et fællesskab, en fest for livet.

Velkommen til Foxy Pub
– Den ægte engelske pubstemning

Musik hver lørdag - live

Hver lørdag byder Foxy Pub på live musik og dans, hvor anerkendte kunstnere, kendt for deres talent og repertoire, fylder rummet med toner og god energi. Glem hverdagens travlhed for en stund, og lad dig rive med af den livlige stemning, der er som skabt til at danse, synge med, og ikke mindst, at nyde i godt selskab.

Bar med bredt udvalg i forfriskninger

Den lange bar i pubben giver mulighed for at sidde tæt på din bartender, og byder på et bredt udvalg af forfriskninger. Her tilbyder vi næsten alt, hvad en entusiastisk pub-gænger kunne ønske sig af alkoholiske lækkerier – fra specialøl til klassiske cocktails. Og selvfølgelig altid kolde øl fra fad, klar til at slukke tørsten og løfte stemningen.

Sæt dig ved baren, eller ved bordene i flere niveauer

Vores unikke pub har siddepladser i flere niveauer. Du kan sidde ved baren eller indtage dansegulvet, hvor du kan svinge dig til musikkens rytmer. Det er en indbydende blanding af ro og livlighed, der sammen skaber den perfekte ramme for din aften.

Populært sted at holde events

Foxy Pub er kendt for sit pulserende eventprogram. Vi markerer årets gang med alt fra nytårsfest og juleaften til oktoberfest og veterantræf. Hver begivenhed er en fest, og hver fest er en invitation – til at finde sammen med ligesindede mennesker, dele glæderne ved livet, og skabe uforglemmelige øjeblikke.

"Vi glæder os til at byde dig velkommen til Foxy Pub – dit sted for ægte engelsk pubstemning i de rolige omgivelser i Løgstør."

bottom of page