top of page

FROKOSTMENU - SKAL BESTILLES DAGEN FØR

stjernskud Løgstør Badehotel.jpg

FROKOST

FROKOST FORUDBESTILLES

DAGEN FØR

Stjerneskud

2 stegte fiskefileter, rejer, kokkens hjemmerørte dressing på smørristet brød

Fiskefilet 
Lun fiskefilet med brød, smør, 
remoulade og fritter

Salad

FROKOST

.

Smørrebrød
Vælg fra dagens udvalg af lækker nysmurt smørrebrød
 

Frikadeller
Hjemmelavede frikadeller serveret med kartoffelsalat 
eller brød og smør

​Dagens salat

AFTENMENU

Culotte fade enh.JPG

DAGENS MENU

HVER DAG FRA KL. 17.30

Vi serverer en lækker aftenmenu fra kl. 18 hver dag. Sidste bordbestilling kl. 19.30.

Mandag

Bagt hvid fisk med kærnemælk/pebersauce, dildolie og saltagurk

Kyllingefilet supreme med tallegio, cremesauce, honningbagt gulerod, pommes royale og grillet jordskok

Citroncreme med saltcrumble

Tirsdag

Gazpacho

Marinerede svinekam med whiskysauce, dagens garni og kartoffel

Yoghurtmousse med jordbærkompot 

Onsdag

Rejecocktail på hjertesalat, romesco dressing og pynt

Helstegt kalveculotte, skysauce gulerodspuree, smørsauteret blomkål, løgring og kartoffel

Rabarbarkompot med mascarpone-creme og crumble

Torsdag

Hjemmerøget svinemørbrad med salat, saltmandler, semidried tomat og urtedressing

Kalvespidsbryst med peberrodssauce, drueagurk, bagt rødbede og hvid kartoffel

Rådhuspandekager fyldt med rombudding, abrikoscoulis og skovsyre

Fredag

Tunmousse med salat, caviart, dilddressing, cherrytomat, citronbåde og pynt

Svinebryst, nordisk coleslaw, bagt blomkål, pommes rissolées og barbecue sauce

Cheese cake

Lørdag

Hjemmerøget laks med pisket creme fraiche, urteolie, mixed salat pynt a la chef

Rosastegt kalveculotte, solbærsyltet pære, timbale, bagt tomat, pommes fondant og sauce Robert

Brownie med limecreme

Søndag

Chef's Surprise

Stegt flæsk og persillesovs

Rødgrød med fløde

Priser fra kun 249 kr. for en hovedret.

OBS. Forbehold for ændringer

Salad

ALLERGIER
OG SÆRLIGE ØNSKER

KUN GÆLDENDE FOR PAKKEOPHOLD

Enkelte justeringer af en ret, som at udelade kød og tilføje ekstra grønt, klarer vi gerne uden ekstra omkostninger.

 

Ønskes andre ændringer kan det forudbestilles som et tilkøb.​​

Image by Sophie Dale

VEGETAR
VEGANER

HVER DAG FRA KL. 17.30

Vegetar- og veganerretter

(TILLÆG VED ÆNDRINGER TIL PAKKEOPHOLD)

Vi vil gerne give alle en god oplevelse – også når det gælder særlige ønsker og allergier. 

For at holde prisen på vores pakkeophold nede, kan ændringer i menuen derfor kun ske mod et mindre tillæg:

Forret
Dagens salat: 79 kr.
Skinke & melon: 79 kr.

Hovedret    
Dagens veganer/vegetarret: 149  kr.

Laktose/glutenfri sauce: 29 kr.

Dessert
Sorbet: 79 kr.
Skåret frugt: 79 kr.

bottom of page