FROKOSTMENU - SKAL BESTILLES DAGEN FØR

FROKOST
FROKOST FORUDBESTILLES
DAGEN FØR
Stjerneskud
2 stegte fiskefileter, rejer, kokkens hjemmerørte dressing på smørristet brød
Fiskefilet
Lun fiskefilet med brød, smør,
remoulade og fritter

FROKOST
.
Smørrebrød
Vælg fra dagens udvalg af lækker nysmurt smørrebrød
Frikadeller
Hjemmelavede frikadeller serveret med kartoffelsalat
eller brød og smør
Dagens salat
AFTENMENU

DAGENS MENU
HVER DAG FRA KL. 17.30
Vi serverer en lækker aftenmenu fra kl. 18 hver dag. Sidste bordbestilling kl. 19.30.
Mandag
Bagt hvid fisk med kærnemælk/pebersauce, dildolie og saltagurk
Kyllingefilet supreme med tallegio, cremesauce, honningbagt gulerod, pommes royale og grillet jordskok
Citroncreme med saltcrumble
Tirsdag
Gazpacho
Marinerede svinekam med whiskysauce, dagens garni og kartoffel
Yoghurtmousse med jordbærkompot
Onsdag
Rejecocktail på hjertesalat, romesco dressing og pynt
Helstegt kalveculotte, skysauce gulerodspuree, smørsauteret blomkål, løgring og kartoffel
Rabarbarkompot med mascarpone-creme og crumble
Torsdag
Hjemmerøget svinemørbrad med salat, saltmandler, semidried tomat og urtedressing
Kalvespidsbryst med peberrodssauce, drueagurk, bagt rødbede og hvid kartoffel
Rådhuspandekager fyldt med rombudding, abrikoscoulis og skovsyre
Fredag
Tunmousse med salat, caviart, dilddressing, cherrytomat, citronbåde og pynt
Svinebryst, nordisk coleslaw, bagt blomkål, pommes rissolées og barbecue sauce
Cheese cake
Lørdag
Hjemmerøget laks med pisket creme fraiche, urteolie, mixed salat pynt a la chef
Rosastegt kalveculotte, solbærsyltet pære, timbale, bagt tomat, pommes fondant og sauce Robert
Brownie med limecreme
Søndag
Chef's Surprise
Stegt flæsk og persillesovs
Rødgrød med fløde
Priser fra kun 249 kr. for en hovedret.
OBS. Forbehold for ændringer

ALLERGIER
OG SÆRLIGE ØNSKER
KUN GÆLDENDE FOR PAKKEOPHOLD
Enkelte justeringer af en ret, som at udelade kød og tilføje ekstra grønt, klarer vi gerne uden ekstra omkostninger.
Ønskes andre ændringer kan det forudbestilles som et tilkøb.

VEGETAR
VEGANER
HVER DAG FRA KL. 17.30
Vegetar- og veganerretter
(TILLÆG VED ÆNDRINGER TIL PAKKEOPHOLD)
Vi vil gerne give alle en god oplevelse – også når det gælder særlige ønsker og allergier.
For at holde prisen på vores pakkeophold nede, kan ændringer i menuen derfor kun ske mod et mindre tillæg:
Forret
Dagens salat: 79 kr.
Skinke & melon: 79 kr.
Hovedret
Dagens veganer/vegetarret: 149 kr.
Laktose/glutenfri sauce: 29 kr.
Dessert
Sorbet: 79 kr.
Skåret frugt: 79 kr.