top of page

Selskaber og fester - vi tilbyder de samme pakker på Løgstør Parkhotel, Nilles Kro og Løgstør Badehotel

Pakkerne er alt inklusive

For at gøre dagen så let for dig som muligt, har vi regnet opdækning, blomster, servering og drikke med i kuvertprisen. Så du kan slippe helt for at skulle tænke på ekstra regninger. På den måde kan du koncentrere dig om rollen som vært, og vide at alt er klaret forud. At gøre dette på denne måde, gør også at vi kan lave skarpe priser på pakketilbud, på grund af effektivt indkøb og samle det hele i en pakkeløsning.

Også inklusive lokaler

Når du bestiller en af vores pakkeløsninger, er hele organiseringen af festens rammer klaret. Du skal derfor ikke ud at leje lokale, hyre personale, rydde op herefter og købe ind. Der er ingen risiko for at der bliver købt for lidt eller for meget - og du står derfor ikke tilbage med rester af mad eller vin, øl og alkohol.

Vælg mellem servering og buffet

Du kan vælge mellem serverede menuer eller en række forskellige buffeter. Der er ikke stor forskel på prisen om du vælger det ene eller det andet. Det er mest et spørgsmål om, hvad du synes passer bedst til dine gæster.

Menuen kan altid tilpasses dine ønsker - der kan tillægges flere retter eller udskiftes retter – det er helt op til dig.

Hvor mange gæster skal jeg minimum have?

Vores pakker har et minimum gæsteantal på 15 personer. Det er muligt at bestille til et mindre antal, men kuvertprisen vil være højere.

Særlige ønsker?

Er der allergikere, eller vil du vide om det er muligt at tilkøbe services og bytte retter? Vi kan give dig et særligt tilbud ud fra dine ønsker, der kan hjælpe med at gøre din dag helt specielt. Vi har mange års erfaring med at imødekomme vores gæster og skabe en dag hvor de er i fokus og hvor vi klarer det ”kedelige”.

LØGSTØR PARKHOTEL
-----
NILLES KRO
-----
LØGSTØR BADEHOTEL 

Du finder de bedste rammer til din fest på vores hoteller.

Bryllup, dåb, firmafest eller en rund fødselsdag - vi kan det hele.

bottom of page