top of page

HELDAGSMØDE

På Løgstør Parkhotel tilbyder vi mange forskellige pakker, og sammensætter gerne jeres mødepakke, så det passer til jeres behov.

Healthy Breakfast

START DAGEN GODT UD

Når I holder heldagsmøde hos Løgstør Parkhotel, starter I dagen med en dejlig morgenbuffet. Her serveres der friske rundstykker og frankbrød fra vores lokale bager, frugt, et udvalg af pålæg og marmelader, oste, mælk, yoghurt mm.

Dertil selvfølgelig god kaffe, te og juice.

Der er flere muligheder - enten morgenmaden serveret direkte ved jeres lokale, hvis I har et langt program og gerne vil kunne starte med det samme - eller serveret i vores restaurant med udsigt over den smukke Limfjord.

Læs mere om aktivitetsmuligheder nedenfor. 

Raw Salmon

FROKOST

& AFTEN

Under jeres møde serverer vi isvand, the, kaffe og frisk frugt - og skulle I have andre ønsker, er det naturligvis også muligt.

Til frokost serverer vi enten en dejlig frokostplatte med et udvalg af lækker, hjemmelavet mad som fisk, æg og rejer, rullepølse, leverpostej, mørbrad, steg og altid med lidt sødt til at slutte med - eller måske vores store frokostbuffet, hvor I finder alverdens lækre danske frokostretter, både kolde og lune - klassikere som tarteletter eller flæskesteg og god hjemmerøget laks, fiskefileter, lun leverpostej og masser af forskelligt pålæg. 

Til aften severer vi enten en udsøgt menu eller en lækker buffet - det er helt op til jer, hvad I foretrækker. 

Beer Tap

SLUT DAGEN I FOXY PUB

Når I er færdige med dagens møde, så kan I læne jer tilbage og nyde en drink i vores hyggelige engelske pub, Foxy Pub.

Her er de perfekte rammer for hyggeligt samvær efter en lang dag. 

Hver lørdag er der livemusik - og hvis I ønsker at tilføje jeres møde lidt ekstra, kan vi være behjælpelige med at finde en musiker, hvis I ønsker dette.

Desuden er der rig mulighed for at spille både pool og dart - eller bare nyde en god specialøl.

Vi åbner også gerne pubben eksklusivt for jeres selskab, hvis I har ønsker om at have et privat arrangement.

bottom of page